Efterskole med Cambridge IGCSE Engelsk - Sædding Efterskole
cambrigde

Cambridge IGCSE Engelsk

Cambridge IGCSE engelsk er for dig, der vil bruge dit engelsk til lidt mere og derfor ønsker at blive knivskarp til det.

Dette er faget for dig, som gerne vil kunne sige: "Excuse me! I have an IGCSE in English!". En eksamen i dette fag giver dig et papir, som er anerkendt i hele verden, og som du kan vise, hvis du har planer om at studere eller arbejde i udlandet.

Cambridge IGCSE engelsk er for dig, der gerne vil træne dit engelsk og blive bedre til at tale det mere flydende. Vi taler kun engelsk i undervisningen, og vi arbejder med emner og opgaver, som vi synes er interessante. Vi spiller spil, laver lidt grammatik, og så øver vi os på de tests, som udgør eksamen, så vi bliver rigtig gode til dem.

”Cambridge IGCSE English” er et helårsfag med afsluttende eksamen.

Cambridge IGCSE i 3 lektioner om ugen

På Sædding Efterskole har du Cambridge IGCSE engelsk i 3 lektioner om ugen hele skoleåret udover den almindelige engelskundervisning, du måtte have i 9. eller 10. klasse. Så hvis du vil blive endnu bedre til at tale engelsk også i forhold til dagligdags engelsk – ikke bare skoleengelsk, så skal du vælge Cambridge IGCSE engelsk her på Sædding Efterskole.

Eksamenspapirerne, som kommer direkte fra Cambridge University, gør dig mere klar til at komme ind på internationale gymnasier i Danmark eller High School i udlandet. Og den træning i engelsk du får i Cambridge IGCSE engelsk giver dig naturligvis en bedre forudsætning for at begå dig på engelsk, hvis du skal være au-pair eller rejse rundt i verden.

Eksamen i Cambridge IGCSE består af 3 dele

En IGCSE-eksamen er internationalt anerkendt og svarer til en statskontrolleret eksamen for 16-årige elever i Storbritannien. Bogstavskombinationen dækker over: "International General Certificate of Secondary Education". Mange andre lande verden over udbyder også IGCSE-eksaminer gennem Cambridge University.

På Sædding Efterskole udbyder vi ”Cambridge IGCSE - engelsk som andetsprog”. Du kommer op i en tredelt eksamen: en mundtlig, som bliver optaget og sendt til Cambridge University. Der er ingen censor tilstede, kun den lærer, du kender fra Sædding Efterskole. Den anden deleksamen er skriftlig og er en læse/skrive-eksamen, og den tredje er en lytteeksamen.

Godkendt efterskole til Cambridge engelsk

Man skal være godkendt af Cambridge University for at kunne udbyde et Cambridge IGCSE-fag på efterskole. Det er nemlig universitetet i Cambridge, der bestemmer eksamensopgaverne ligesom de retter opgaverne, vurderer dine kundskaber og udsteder eksamenspapirerne.

Det er naturligvis Sædding Efterskole selv, der tilrettelægger den konkrete undervisning. Derfor har du også indflydelse på, hvilke emner vi skal snakke om :-)

Læs mere om IGCSE på Cambridges officielle hjemmeside.

Se vores andre valgfag, som løber over kortere tid.

Skal du gå i 9. klasse? Eller måske 10.? Så kan du vælge mellem 10. Gym og 10. Erhverv.

Stilleweekend
14apr
Vi tager tre dage væk fra skolen og trækker stikket ud. Tid til bøn, fordybelse …
0062
Sædding er fantastisk! Smilene er mange, fællesskabet er stærkt og Jesus er med i hverdagen!Maria Aagaard '14/'15