Spring over navigation
Bliv elev Adgang til Viggo

Velkommen til Sædding Efterskole 

Sædding Efterskole ligger i naturskønne omgivelser ved den hyggelige landsby Rækker Mølle. Selvfølgelig byder vores skole på de traditionelle faciliteter såsom en sportshal, dagligstue, fodboldbane og undervisningslokaler, men der er områder, som vi gerne vil fremhæve her, og som både vi og vores elever virkelig sætter pris på.

Skolens opbygning er enkel og overskuelig, hvilket gør det let at finde rundt. Dagligstuen, hallen, spisesalen og værelserne er placeret tæt sammen, hvilket gør det hurtigt at få et overblik over, hvor folk befinder sig.

Du er altid VELKOMMEN til at booke et besøg, så du selv kan opleve efterskolen. 

To piger sidder på et efterskoleværelse på Sædding Efterskole og lægger neglelak

Store to-mandsværelser

På Sædding Efterskole har vi en drengegang og en pigegang med store to-mandsværelser. Alle værelserne har eget toilet og bad.

Sammen med rumboen indretter du værelset ved at rykke lidt rundt på møblerne samt hænge jeres egne ting op, så det bliver hyggeligt og personligt. 

På begge gange er der desuden et lille køkken, hvor der er mulighed for at have lidt mad i køleskabet. Her kan du hygge dig med en varm kop kakao, popcorn eller hvad du og vennerne lige finder på at lave.

Efterskolepiger løber på fodboldbanen på Sædding Efterskole

Sportsfaciliteter

Udendørs har vi vores egen store fodboldbane med kommunens bedste græstæppe.

Vi har også en mindre kunstgræsbane med lys, så uanset tidspunkt er der altid mulighed for at drible med en bold.

Du kan også udfordre dig selv med beachvolley på vores beachvolleybane eller prøve kræfter med discgolf på vores helt egen bane.

Indendørs har vi en sportshal med balkon, der er udstyret med crossfit-udstyr.

Stor Hal Sædding Efterskole

Halfaciliteter

På Sædding Efterskole finder du vores hal, som ligger lige overfor dagligstuen, og altid summer af aktivitet

For at imødekomme den store interesse for sport, lejer vi os hvert år ind i en rummelig hal fra 2020 i Rækker Mølle, så vi kan tilbyde endnu flere sportsaktiviteter.

Billedet er fra hallen i Rækker Mølle.

Efterskoleelev laver en salot i Astrup Springhal

Springfaciliteter

Sædding Efterskole har en airtrack på efterskolen, som du altid har mulighed for at bruge. Når vi har valgfaget spring, har vi adgang til en springhal i Astrup, hvor vi arrangerer transport med en bus.

Billedet er fra Astrup springhal.

En efterskolepige spille klaver mens en dreng spiller guitar til i musiklokalet på Sædding Efterskole

Musiklokale med lydstudio

I vores musiklokale finder du et lydstudio, hvor du kan indspille dine egne musiknumre.

 

Derudover er musiklokalet udstyret med diverse forskellige instrumenter, som du frit kan benytte dig af, når du har lyst til at jamme med vennerne. 

En pige er ved at vaske hendes glas efter at det er blevet brændt i glasovnen i valgfaget glaskunst på Sædding Efterskole

Værksteder

Vores kreative værkstedsområde omfatter et godt sløjdlokale og et stort værksted til motorlære, hvor der stort set er liv og aktivitet døgnet rundt.

Derudover har vi to rummelige kreative lokaler, hvor du kan eksperimentere med forskellige kunstneriske materialer såsom glas, keramik, syning, smykkefremstilling og maleri, eller bare følge din kreative impuls, og lad den føre dig til helt nye, spændende projekter!

Rækker Mølle Badesø Sædding Efterskole

Rækker Mølle badesø

Efterskolen ligger lige i udkanten af Rækker Mølle, og vi elsker at tage ned til den skønne badesø. Her kan du tage en dukkert, slappe af på terrassen, snakke eller prøve paddleboard eller kajaksejlads.

 

Det er virkelig fedt!

To efterskoledrenge sidder i et lille badebassin i haven på Sædding Efterskole

Haven på Sædding Efterskole

Når solen skinner, er vores have foran dagligstuen fyldt med liv og energi.

 

Her kan du sammen med vennerne hoppe højt på trampolinen, slappe af i hængekøjerne, samles omkring bålet på terrassen eller konkurrere i spil som Spikeball og Crossnet.

 

- og selvfølgelig, er der også tid til en sjov vandkamp nu og da!