Ski efterskole | Vælg ski som dit næste valgfag på Sædding » - Sædding Efterskole
IMG_0093.jpeg

Ski Extra - En Ski Efterskole

Er du vild med at stå på ski – så er dette valgfaget for dig.

Ski Extra er valgfaget for dig, som har stået på ski før og som gerne vil udvikle dit skiløb. Samtidig skal du også have mod på at ville hjælpe med undervisningen og planlægningen af skolens skitur for alle de andre elever.

Ski Extra er et kvartalsvalgfag som starter i 2. kvartal. I første omgang skal vi lære noget om muskelgrupper, og en fysioterapeut vil give undervisning i, hvilke muskelgrupper der er vigtige at få trænet inden en skitur. Ski Extra vil få til opgave at få hele skolen i form til skituren.

At stå på ski er som at køre på cykel – når først det er lært, så er det bare noget, man gør. På Ski Extra holdet vil der være undervisning i grundlæggende skiteori, som skal hjælpe til en øget forståelse, af hvordan man står på ski.

Ski Extra tager på skitur inden juleferien – her vil der være instruktører, der underviser dig i at forbedre dit eget skiløb, og her vil vi også arbejde på, hvordan man kan undervise og hjælpe andre i at stå på ski. Ski Extra valgfaget kommer med en egenbetaling på 5.200 kr. i skoleåret 23/24 til at dække rejseudgifter if. med en ekstra tur.

Du behøver ikke være ekspert, men du skal have så meget kontrol over skiene, at du kan dreje og bremse når det er nødvendigt.

Vi er begejstrede – og håber at mange af vore elever vil glæde sig over dette valgfag.

Læs om vores skitur for alle elever her

Se et glimt fra vores Ski Extra tur til Åre i december 2021.

Gratis weekend
06okt
Der er fyldt op på Gratis weekend, men vil du gerne se skolen, kan du altid book…
0004
Alle passer ind - uanset hvem du er, eller hvor du kommer fraLærke Roager Christensen '14/'15