Spring over navigation
Bliv elev Adgang til Viggo
4 efterskolepiger står på boldbanen iført sportstøj og laver ansigter

Sport

Fodbold, volleyball, Spring, floorball, badminton, bordtennis, basketball, skumtennis: You name it!

På Sædding Efterskole kan du udvikle dine talenter. Måske vælger du at træne en enkelt sportsgren intensivt, måske afprøver du nye typer sport. Mulighederne er mange.

Sportshallen ligger centralt placeret på skolen. Vi bruger den selvfølgelig i undervisningen, men derudover kan du bruge hallen lige så tit, du har lyst i fritiden.

Udover vores egen hal, lejer vi os også ind i den lokale sportshal i Rækker Mølle, som er nybygget i 2020, så der er rig mulighed for at have "haltid" til alle vores sportsfag.

Om aftenen og i weekenderne er der tryk på: Alt fra en enkelt badminton-match til en hel volleyball-turnering. Og en gang imellem flipper alle ud med for eksempel en omgang strømpefodbold eller høvdingebold.

På hallens balkon finder du diverse redskaber til styrketræning og crossfit, og det er også her, du kan spille bordtennis.

Udendørs har vi vores egen fodboldbane med kommunens bedste græstæppe. Vi har også en kunstgræsbane med lys, så uanset tidspunkt er der altid mulighed for at drible med en bold.

Vi har også en bane, hvor du kan spille beachvolley, og vi har faciliteter, så du kan dyrke atletik.