Transport - Sædding Efterskole
DSC_0003.jpg

Nem transport

Selv om vi bor på landet, er det nemt at kommet til og fra skolen - også med andet end cykel. Vi hjælper altid gerne eleverne med at finde ud af køreplaner og billetbestilling

Sædding Efterskole ligger på landet ved en hyggelig lille landsby - Rækker Mølle, men på trods af det, er der rig mulighed for at komme til og fra skolen.

Som en særlig service til elever, som bor øst for Storebælt, giver vi et årligt rejsetilskud på 1.000 kr.

Lærerhjælp med transport

En af vores lærere har særligt ansvar for de elever, som skal rejse langt, så de fx får bestilt pladsbilletter sammen i toget til København. Når der ikke er mulighed for offentlig transport, henter og bringer vi selv elever til og fra stationen i Skjern.

Fællestransport til og fra Herning

I forlængede weekends og ferier tilbyder vi billig og nem transport til og fra Herning. Vi bestiller en bus, der kører direkte mellem skolen og Herning station. Fra København H. til Herning station tager det ca. 3 timer med tog. Fællestransporten til Herning koster 25 kr. for en enkeltbillet.

Flextur - billig taxaordning

Her i kommunen kan man alle dage (også i weekenden) mellem kl. 6.00 - 24.00 køre med taxa til overkommelige priser. Ordningen kaldes Flextur og administreres af Midttrafik. Prisen er 4 kr. pr. km (min. 30 kr.) for første passager. Hvis man rejser flere sammen, betaler de næste passagerer 2 kr. pr. km. En tur til Skjern station koster således kun 40 kr. for én person. Flextur kan bestilles på tlf. 87 40 83 00 mellem kl. 7.00 og 20.00 og skal bestilles mindst 2 timer før turen. Læs mere om Flextur her: MIDTTRAFIKS HJEMMESIDE

Offentlig transport i nærheden

Vi har 10 km til Skjern, hvorfra der kører tog mod både Herning, Esbjerg og Holstebro.
Til Videbæk rutebilstation er der 11 km, og herfra kan man bl.a. tage bus 952X Ringkøbing-Herning-Silkeborg-Århus.

Til og fra Skjern går der på skoledage busser både morgen og eftermiddag. Søndag aften går der en bus direkte til skolen.

 

Kort over toglinjer

 

Hvad koster et ophold på Sædding Efterskole? Beregn prisen her.

Tager du to år på Sædding Efterskole, sparer du 15.000 kroner. Se mere her.

Læs mere om dagligdagen på Sædding 

 

Beijing og Rom
04apr
Vores World Wide linje tager turen til Beijing i Kina. Årets udlandstur for res…
0043
Hygge, et fedt fællesskab og venner for livet!Dina Skou Gravsen '11/'12