Spring over navigation
Bliv elev Adgang til Viggo
Eleverne er klar til at cykle på opstartstur. Men der er også andre transportmuligheder til Sædding Efterskole

Transport

Selv om vi bor på landet, er det nemt at kommet til og fra skolen - også med andet end cykel. Vi hjælper altid gerne eleverne med at finde ud af rejseveje og køreplaner, så de evt. kan rejse sammen.

Sædding Efterskole ligger på landet ved en hyggelig lille landsby - Rækker Mølle, men på trods af det, er der rig mulighed for at komme til og fra skolen.

Lærerhjælp med transport

En af vores lærere vil være behjælpelig med at få arrangeret hjemtransport for de elever, som skal rejse langt. Når der ikke er mulighed for offentlig transport, er Flextur en billig og fleksibel løsning. (se nedenfor).

Fællestransport til og fra Herning

I forlængede weekends og ferier tilbyder vi billig og nem transport til og fra Herning. Vi bestiller en bus, der kører direkte mellem skolen og Herning station. Fra København H. til Herning station tager det ca. 3 timer med tog. Fællestransporten til Herning koster 40 kr. for en enkeltbillet.

Elev, som bor øst for Storebælt

Som en særlig service til elever, som bor øst for Storebælt, giver vi et årligt rejsetilskud på 1.000 kr.

Flixbus kører fra Herning til København med en køretid på knap 4 timer. Flixbus udbyder billige billetter til dem, der køber i god tid før turen. Med tog tager det ca. 3 timer fra Herning til København H.

Flextur - billig taxaordning

Her i kommunen kan man alle dage (også i weekenden) mellem kl. 6.00 - 24.00 køre med taxa til overkommelige priser. Ordningen kaldes Flextur og administreres af Midttrafik. Prisen er ca. 7 kr. pr. km (min. 35 kr.) En tur til Skjern station koster således kun ca 70 kr. for én person. Flextur kan bestilles på tlf. 87 40 83 00 mellem kl. 7.00 og 20.00 og skal bestilles mindst  timer før turen. Man kan også se Felxture på rejseplanen.dk og bestille dem der. Flextur kan også benyttes til Billund Lufthavn.
Læs mere om Flextur her: MIDTTRAFIKS HJEMMESIDE

Offentlig transport i nærheden

Vi har 10 km til Skjern, hvorfra der kører tog mod både Herning, Esbjerg og Holstebro.
Til Videbæk rutebilstation er der 11 km, og herfra kan man bl.a. tage bus 952X Ringkøbing-Herning-Silkeborg-Århus.

Til og fra Skjern går der på skoledage busser både morgen og eftermiddag.