Spring over navigation
Bliv elev Adgang til Viggo

Stillingsopslag

Sædding Efterskole er en kristen efterskole, som ønsker at give vores elever en god og bred faglig ballast. Vi vil gerne uddanne dem til livet i en verden, der forandres hurtigt, det kalder på at man har ben i næsen, respekt for de mennesker der er omkring, og almen dannelse. Samtidig er troen på Gud med til at give grundlag, perspektiv og retning, og vi er en skole, hvor kristentroen beriger vores hverdage.

Vi er en skole med plads til 86 elever fordelt på 9. og 10. klassetrin. Vi er placeret i landlige omgivelser med gode muligheder for bopæl og skolegang til børn. Området byder også på et varieret menighedsliv såsom folkekirke, missionsforening, valgmenighed og frimenighed.

 

Vi drømmer om at få ansat nye medarbejdere som kan undervise i tysk og/eller engelsk.

Har du evner indenfor sportsfagene eller de kreative fag er det meget lækkert! Jobbet som efterskolelærer rummer mange facetter, og ud over din faglige ballast vil der være rig mulighed for at bringe øvrige interesser i spil. Særligt er det afgørende, at du trives i en omskiftelig hverdag og nyder fællesskabet med teenagergruppen.

  • Vi forventer, at du er personlig kristen og er aktiv i en evangelisk-luthersk menighed.
  • Vi forventer, at du kan gå ind for, og arbejde aktiv for at fremme skolens værdigrundlag i hverdagen på Sædding Efterskole.
  • Samarbejdsevner til at agere på tværs af faggrupper, mod til at kaste sig ud i nye projekter og gode kommunikative egenskaber er forhold, vi sætter stor pris på.

 

Du kan læse mere om skolen på hjemmesiden: Saedding.dk – yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte forstander Mads Koefoed-Hessellund på telefon 23456 642 eller mail: mads@saedding.dk Du er velkommen til at komme og se skolen, inden du sender din ansøgning.

Ansøgningsfristen er mandag d. 6. maj og ansættelsen sker pr. 1. august 2024 eller efter aftale.

Løn og ansættelsesvilkår er efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Send din ansøgning på mail med CV, referencer og relevante bilag til mads@saedding.dk

 

 

To efterskoleelever står smilende i en hal og giver tegn på sejr med fingrene

Frihed & Fællesskab

Venner for livet

På Sædding Efterskole vil du knytte stærke venskabsbånd i mange forskellige sammenhænge – på kryds og tværs af social baggrund, nationalitet, køn samt faglige og personlige interesser. Hver eneste elev har sin egen plads at udfylde: Ingen kan undværes, alle kan være med. Fællesskabet blandt elever og lærere er forpligtende, og det går begge veje. Det er krævende, det er udviklende, og det er befriende.

Selvom vi har en hverdag, der skal passes, er ikke to dage ens. Gangene på skolen summer af liv, og aktiviteterne efter endt undervisning står i kø – du kan bruge alle skolens faciliteter og værksteder. Sammen med dine nye kammerater kan du starte et band, bygge en trailer, hækle et tæppe, tilrettelægge en sportsevent, flade ud med et spil FIFA eller tage et slag kort – hvad du nu har lyst til! 

Læs mere om hverdagens muligheder
Sædding Efterskole Profil Sport Og Sundhed

Sport & Sundhed

Sund livsstil

En sund livsstil handler om at drage omsorg for både krop og sjæl.

Du behøver ikke at være toptrænet eller forsage søde sager og fast food helt. Men du skal vide, at på Sædding Efterskole lever vi sundt og er vilde med sport.

Vi er en 100% røgfri skole; vi spiser en sund, varieret og nærende kost, og alle elever deltager tre gange om ugen i morgenløb. Der er masser af sjælepleje i de daglige andagter, pilgrimsvandring og ikke mindst under den årlige retræte. En stor del af vores nøje udvalgte linjefag og valgfag ligger inden for de sportslige, kreative og musiske områder, så her er alle muligheder for at opnå eller opretholde en sund livsstil.

Sportsvalgfag – tjek dem her
Elever fra Sædding Efterskole er ude at sejle på en flod med. En vietnamesisk kvinde ror.

Viden & Verden

Viden er guld

Vil du gerne være skarp på viden? Så skal du vælge Sædding Efterskole. For her er lærerne med stort engagement, solide faglige kompetencer og stærke personligheder. Og de formår at formidle deres oplevelse af det store i hvert deres fag. Så du bliver begejstret!

Sidste nye it-geil, undervisning på professionnelle touchskærme og udlandsrejser. Det kan de fleste efterskoler, og det kan vi selvfølgelig også. Men vi kan mere end det.

En række spændende linjefag og valgfag inden for det boglige, kreative, musiske og sportslige venter dig også, så du får indblik i flere forskellige faglige områder, og vi inddrager gerne hele verden i undervisningen.

Læs om linjefaget World Wide