Valgfagenes "Matador-mix" - Sædding Efterskole
Rækker mølle billede.jpg

Sprog & Teori

Ønsker du flere boglige fag på skemaet eller hjælp til lektierne? Her under finder du årets udbud af boglige fag:

Cambridge IGCSE English
Cambridge IGCSE English er et af vores profilfag - et valgfag som vi prioriterer lidt højere. Læs om Cambridge IGCSE English her.

Engelsk Forfra
Dette valgfag er for dig, der stadig har lidt svært ved engelsk, og som gerne vil forbedre dig. I Engelsk Forfra får du genopfrisket engelsk grammatik, ordforråd og udtale; du opnår en bedre generel forståelse for sproget – både i skrift og tale – gennem sjove øvelser, der gør sprogindlæring til en leg.

Fransk for øvede - FP9
Vi tilbyder fransk for dig, som har haft fransk siden 5. klasse i grundskolen, og som ønsker at fortsætte med det på gymnasiet eller HF. Du kan afslutte dette valgfag med Folkeskolens Afgangsprøve
Ønsker du at have faget "Fransk for øvede", skal du rette personlig henvendelse til kontoret på Sædding Efterskole.
Allez-y carrément!

Jesus Extra
Jesus Extra er et af vores profilfag - et valgfag som vi prioriterer lidt højere. Læs om Jesus Extra her

Kørekort til bil
Hvis du fylder 17 år inden 1. april, kan du i foråret vælge valgfaget ’kørekort’ - man kan først påbegynde undervisningen 3 mdr. før sin 17 års fødselsdag.

Standardprisen for kørekortet er 12.710 + 1500 kr. til billede, førstehjælpskursus, prøver og lægeerklæring. I alt 14.210 kr. Er der behov for ekstra køretimer, koster disse 450 kr. stk., og en ny prøve koster 600 kr.

Valgfaget udbydes i samarbejde med en lokal kørelærer – Knud Kjærgaard. Han har et godt omdømme i lokalområdet og har blik for elevernes forskellighed. Vælger du dette valgfag, må du forvente at skulle bruge nogle eftermiddage om fredagen, samt nogle lørdage til både teori og køreundervisning.

Lektiehjælp
Her er ro, tid og hjælp at få.
I Lektiehjælp kan du i ro og mag få lavet dine lektier og afleveringer – der er altid en hjælpsom lærer, og I må også gerne hjælpe hinanden.

Psykologi
Har du lyst til at vide noget om, hvordan mennesker fungerer og reagerer i forskellige situationer og livsfaser? I dette valgfag beskæftiger vi os med forskellige teorier inden for psykologien og menneskets psykologiske udvikling gennem livet, og undervejs tager vi inddrager gerne jeres interesseområder.

Skak
Skak er for dig, der gerne vil blive bedre til skak - uanset om du gerne vil lære reglerne fra bunden af, eller om du er den nye Magnus Carlsen. Vi vil gennemgå forskellige taktikker og åbninger, lægge fælder for modstanderen og lede efter måder at sætte skakmat på, samt selvfølgelig spille en masse skak.
Skak er for alle, men det hjælper, hvis du ikke har alt for få brikker at flytte med.

Spansk intro
¿Usted habla español?
Her får du en introduktion til det spanske sprog og spansk kultur: Du får et pænt ordforråd, lærer en del fraser og enkle samtaler samt får forståelse for den grundlæggende struktur og grammatik. Spansk for sjov eller til nærmere overvejelse ;-)

World Wide
World Wide er et af vores profilfag - et valgfag som vi prioriterer lidt højere. Læs om World Wide her

Se også de andre kategorier af valgfag:

Musik

Sport

Kunst & Håndværk

Natur og Teknologi

Profilfag

Efterskole er mere end undervisning, det er også fællesskab i fritiden og overraskende oplevelser hele året!

 

 

Elevstævne 2019
28sep
Vi glæder os til at gense en masse tidligere elever! Program for elevstævnet d.…
Julie.jpg
På Sædding har vi det bedste fællesskabJulie Holmgaard Nielsen '16/'17