Valgfagenes "Matador-mix" - Sædding Efterskole
Rækker mølle billede.jpg

Sprog & Teori

Ønsker du flere boglige fag på skemaet eller hjælp til lektierne? Her under finder du årets udbud af boglige fag:

Tjek også profilfagene Cambridge IGCSE English, World Wide og Jesus Extra

Engelsk Forfra
Dette valgfag er for dig, der stadig har lidt svært ved engelsk, og som gerne vil forbedre dig. I Engelsk Forfra får du genopfrisket engelsk grammatik, ordforråd og udtale; du opnår en bedre generel forståelse for sproget – både i skrift og tale – gennem sjove øvelser, der gør sprogindlæring til en leg.

Fransk for øvede - FP9
Har du allerede haft fransk i folkeskolen, og regner du eventuelt med at fortsætte med det i gymnasiet, så kan du tage Folkeskolens Afgangsprøve i fransk efter dette forløb.
Ønsker du at have faget "Fransk for øvede", skal du rette personlig henvendelse til kontoret på Sædding Efterskole.
Allez-y carrément!

Lektiehjælp
Her er ro, tid og hjælp at få.
I Lektiehjælp kan du i ro og mag få lavet dine lektier og afleveringer – der er altid en hjælpsom lærer, og I må også gerne hjælpe hinanden.

Psykologi
Har du lyst til at vide noget om, hvordan mennesker fungerer og reagerer i forskellige situationer og livsfaser? I dette valgfag beskæftiger vi os med forskellige teorier inden for psykologien og menneskets psykologiske udvikling gennem livet, og undervejs tager vi inddrager gerne jeres interesseområder.

Skriveværksted
Hvis du har en forfatterspire gemt i dig og brænder for at slippe den løs, så skal du vælge dette valgfag!
Vi arbejder med flere forskellige genrer og medier, og i løbet af året kommer vi omkring både fiktion og poesi, artikler til aviser, magasiner og web.
Du lærer om tekstopbygning, tegnsætning og sprogbrug alt efter genre, medie og modtager: Du lærer at skrive nøgternt oplysende, frækt reklamerede og så malende beskrivende, at læseren efterlades på kanten af stolen i spænding, sorg eller sand begejstring!

Spansk intro
¿Usted habla español?
Her får du en introduktion til det spanske sprog og spansk kultur: Du får et pænt ordforråd, lærer en del fraser og enkle samtaler samt får forståelse for den grundlæggende struktur og grammatik. Spansk for sjov eller til nærmere overvejelse ;-)

Se også de andre kategorier af valgfag:

Musik

Sport

Kunst & Håndværk

Natur og Teknologi

Profilfag

 

Efterskole er mere end undervisning, det er også fællesskab i fritiden og overraskende oplevelser i weekenderne!

 


Premiere på Musical
25jan
Kom og se årets musical "Ronja Røverdatter". Efter en hel uges arbejde med dram…
Amalie abildtrup Danielsen omfoto).0052.jpg
Ét år på Sædding er virkelig helt ekstra ordinær! Man får hurtigt venner! Hvis du vælger Sædding, kan jeg forsikre dig for, at du ikke vil fortryde det!Amalie Abildtrup Danielsen '15/'17