Valgfagenes "Matador-mix" - Sædding Efterskole
Rækker mølle billede.jpg

Sprog & Teori

Ønsker du flere boglige fag på skemaet eller hjælp til lektierne? Her under finder du årets udbud af boglige fag:

Cambridge IGCSE English
Cambridge IGCSE engelsk er for dig, der vil bruge dit engelsk til lidt mere og derfor ønsker at blive knivskarp til det. Læs om Cambridge IGCSE English her.

Engelsk Forfra
Dette valgfag er for dig, der stadig har lidt svært ved engelsk, og som gerne vil forbedre dig. I Engelsk Forfra får du genopfrisket engelsk grammatik, ordforråd og udtale; du opnår en bedre generel forståelse for sproget – både i skrift og tale – gennem sjove øvelser, der gør sprogindlæring til en leg.

Escape room
Er du glad for at løse gåder og hovedbrud? Og gerne under tidspreS?
I Escape Room løser vi gåder og knÆkker koder. Nogle gange bliver vi lukket inDe i et lille rum og skal forsøge at finde uD, og andre gange er det symboler på et stykke papIr der skal afkodes. Og moN ikke vi også skal prøve at lave vores eGne escaperooms til hinanden.

Jesus Extra
Jesus Extra er et af vores profilfag - et valgfag som vi prioriterer lidt højere. Læs om Jesus Extra her

Kørekort til bil
Hvis du fylder 17 år inden 1. april, kan du i foråret vælge valgfaget ’kørekort’ - man kan først påbegynde undervisningen 3 mdr. før sin 17 års fødselsdag.

Valgfaget udbydes i samarbejde med en lokal kørelærer – Vestjysk Køreskole som ejes af Michael Andersen. Han har et godt omdømme i lokalområdet og har pt. ansat 3 kørelærer. Vælger du dette valgfag, må du forvente, at skulle bruge nogle eftermiddage ud over det skemalagte til køretimer.

Priser for kørekort

Ret til ændringer forbeholdes.

Lektiehjælp
Her er ro, tid og hjælp at få.
I Lektiehjælp kan du i ro og mag få lavet dine lektier og afleveringer – der er altid en hjælpsom lærer, og I må også gerne hjælpe hinanden.

Psykologi
Har du lyst til at vide noget om, hvordan mennesker fungerer og reagerer i forskellige situationer og livsfaser? I dette valgfag beskæftiger vi os med forskellige teorier inden for psykologien og menneskets psykologiske udvikling gennem livet. Undervejs inddrager vi gerne jeres interesseområder indenfor psykologiske temaer.

Skak
Skak er for dig, der gerne vil blive bedre til skak - uanset om du gerne vil lære reglerne fra bunden af, eller om du er den nye Magnus Carlsen. Vi vil gennemgå forskellige taktikker og åbninger, lægge fælder for modstanderen og lede efter måder at sætte skakmat på, samt selvfølgelig spille en masse skak.
Skak er for alle, men det hjælper, hvis du ikke har alt for få brikker at flytte med.

TopMat
TopMat er et tilbud til elever i 10. klasse, som gerne vil udfordres lidt ekstra i matematik. Vi kommer til at lære noget matematik, der ligger udover pensum, løse matematiske gåder, arbejde eksperimentelt med matematik og blive endnu skarpere til matematiske beviser.

World Wide
World Wide er et af vores profilfag - et valgfag som vi prioriterer lidt højere. Læs om World Wide her

Se også de andre kategorier af valgfag:

Musik

Sport

Kunst & Håndværk

Natur og Teknologi

Profilfag

Efterskole er mere end undervisning, det er også fællesskab i fritiden og overraskende oplevelser hele året!

 

 

Julefest
19dec
Vi holder en festlig juleafslutning med elever, forældre og søskende. Alle ele…
0059
Sædding har hjulpet mig med på den rette vej og givet mig mange nye venner!Emma Højmose '14/'15