Spring over navigation
Bliv elev Adgang til Viggo
En pige fra Sædding Efterskole står på stranden med en solnedgang i baggrunden. Hun smiler og giver thumbs up.

Kristen Efterskole

På Sædding Efterskole er vi stolte af at være en kristen efterskole. Vi tror på en virkelighed, der rækker langt ud over os selv. Vi tror, at Gud har skabt verden, og at Jesus er en virkelig person, der ønsker at få forbindelse til mennesker også i dag. For os, der arbejder her, er troen på Gud central og påvirker vores hverdag, vores samvær og vores måde at kommunikere på.

Skal man tro på Gud?

Selvom troen på Gud er vigtig for en del af vores elever, er det ikke et krav for at være elev på skolen. Vi har hvert år elever, som ikke deler vores tro, men vi har det stadig fantastisk sjovt sammen, tilbyder høj faglig undervisning og nyder skønne oplevelser i hverdagen, i weekenderne og på ture. Du er velkommen, præcis som du er.

Kristen Efterskole i hverdagen

Som elev på Sædding Efterskole vil du opleve vores kristne værdier på flere måder. Vi har daglige morgen- og aftensamlinger, hvor en af lærerne deler tanker ud fra troen på Gud. Disse kaldes morgen- og aftenandagter, og vi afslutter altid med en bøn. Vores mål er at give dig noget at tænke over, opmuntre, udfordre eller inspirere.

Om søndagen deltager vi ofte i den lokale folkekirke eller holder en samling på skolen for at markere dagen.

I fritiden arrangerer eleverne forskellige kristne aktiviteter som lovsangsaftener og bibelstudiegrupper.

Faget Jesus Extra

For de elever, der ønsker at fordybe sig yderligere i troen, tilbyder vi faget Jesus Extra. Her gennemgår vi et brev fra det Nye Testamente (Bibelen) og fokuserer også på, hvordan man kan lede kristne arrangementer som klubber og lejre.

Luthersk Missionsforening

Sædding Efterskole er oprettet af og tilknyttet Luthersk Missionsforening. Du kan læse Sædding Efterskoles værdigrundlag her.