Natur & Teknologi - Sædding Efterskole
DSC_0015.jpg

Natur & Teknologi

Kategorien dækker alt muligt, der har med naturen og med alskens teknik at gøre. Hvad enten du er et udemenneske med hang til naturoplevelser, eller du godt kan lide at rode med computere, ledninger og loddekolber, så er det her, du skal finde valgfag:

Elektronik og IT
Vi bruger alle computere i vores hverdag, men hvordan er det egentlig, en computer virker? I dette fag undersøger vi computerens opbygning af hardware og software. Vi lærer nogle grundlæggende principper bag programmering og laver vores egne elektroniske kredsløb, som vi lodder sammen.

Ridning
Læs om valgfaget ridning under "Sport"

Science og Tech
Er du vild med fysik? Og synes du, at vandraketter, 3D-print og mythbusters er noget af det sejeste? I Science & Tech undersøger vi fysikken bag blandt andet slangebøsser, vandraketter og heliumsballoner – og afprøver teorierne med de sjoveste forsøg. Og så skal vi lære designe 3D-modeller, som vi kan printe på skolens egen 3D-printer.

Udeliv
Fisketure, mad over bål, orienteringsløb og leg i naturen? I Udeliv er du selv med til at bestemme, hvilke oplevelser, vi skal have i naturen omkring os :-)

YouTube-produktion
YouTube er fyldt med både underholdning og viden. Masser af unge bruger mere tid på at se YouTube end på at se tv. De mest populære youtubere er superstjerner, som kan leve af deres YouTube-kanal. I valgfaget her skal vi udforske, hvordan man laver sin egen YouTube-kanal, og hvordan man skaber godt indhold til kanalen. Du lærer at planlægge, filme, redigere og udgive YouTube-klip. Sammen skal vi få Sæddings egen YouTube-kanal til at blomstre!

Se også de andre kategorier af valgfag:

Musik

Sport

Kunst & Håndværk

Sprog & Teori

Profilfag

 

Efterskole er mere end undervisning, det er også fællesskab i fritiden og overraskende oplevelser i løbet af året!

 

Musical
23jan
Kom og se årets musical – Robin Hood. Efter en hel uges arbejde med drama, sang,…
anitta_kj_r_jensen.0040
Jeg føler mig tryg og hjemme på SæddingAnitta Kjær Jensen '12/'13