Natur & Teknologi - Sædding Efterskole
DSC_0015.jpg

Natur & Teknologi

Kategorien dækker alt muligt, der har med naturen og med alskens teknik at gøre. Hvad enten du er et udemenneske med hang til naturoplevelser, eller du godt kan lide at rode med computere, ledninger og loddekolber, så er det her, du skal finde valgfag:

Elektronik og IT
Vi bruger alle computere i vores hverdag, men hvordan er det egentlig, en computer virker? I dette fag undersøger vi computerens opbygning af hardware og software. Vi lærer nogle grundlæggende principper bag programmering og laver vores egne elektroniske kredsløb, som vi lodder sammen.

Elsk Rækker Mølle
Dette valgfag er for dig, som ønsker at møde mennesker i og omkring Rækker Mølle med venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed. Det kan være, vi skal ordne en have, vaske vinduer, tilbyde gratis cykelvask osv. det er kun fantasien, der sætter grænser. De, der vælger faget, får mulighed for at præge det med det, de ønsker, så længe vi blot øver os i at udbrede venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed i og omkring Rækker Mølle. Hvis du har lyst til at være en aktiv, positiv del af lokalmiljøet, mens du går på efterskole, så er dette fag noget for dig.

Filmproduktion
Synes du, det er sjovt at optage/lave små film med din Mobil eller kamera, er det fedt at redigere film i forskellige videoredigeringsprogrammer - eller har du bare lyst til at lære noget om det.

I valgfaget ”Filmproduktion” er der plads til alle uanset erfaringer. Du får en fantastisk mulighed for at lege og arbejde med film sammen med dine kammerater.

Vi laver små film, redigerer dem i forskellige videoredigeringsprogrammer, lærer om filmteknik og deler erfaringer. Uanset om du synes det er sjovt, at stå foran eller bag ved kameraet, så kom - vi skal nok få lavet nogle gode og sjove videoer.

Ridning
Læs om valgfaget ridning under "Sport"

Science og Tech
Er du vild med fysik? Og synes du, at vandraketter, 3D-print og mythbusters er noget af det sejeste? I Science & Tech undersøger vi fysikken bag blandt andet slangebøsser, vandraketter og heliumsballoner – og afprøver teorierne med de sjoveste forsøg. Og så skal vi lære designe 3D-modeller, som vi kan printe på skolens egen 3D-printer.

Svampe- og sankehold
I dette fag tager vi i skoven og finder spændende mad. Du vil lære at kunne adskille de spiselige og giftige svampe. Derudover vil du få et grundlæggende kendskab til skoven og de spiselige planter.

Når vi har fundet en masse lækre ting, tilbereder vi tingene over bål.

Udeliv
Fisketure, mad over bål, orienteringsløb og leg i naturen? I Udeliv er du selv med til at bestemme, hvilke oplevelser, vi skal have i naturen omkring os :-)

Se også de andre kategorier af valgfag:

Musik

Sport

Kunst & Håndværk

Sprog & Teori

Profilfag

 

Efterskole er mere end undervisning, det er også fællesskab i fritiden og overraskende oplevelser i løbet af året!

 

Efterskolernes dag
26sep
Vi slår dørene op på vid gab søndag d. 26. sep. fra kl. 13.00 til 17.00, og hå…
0004.3286.jpg
Sædding Efterskole er en lille skole med plads til alle – og der er altid en vild god stemning.Laura Mølby '18/'19