Profilfag: Fodbold Extra - Sædding Efterskole
DSC_0259.jpg

Fodbold Extra

Fodbold er fantastisk, og det synes vi også på Sædding!

Drengefodbold Extra - 1 time i ugen
Dette er tilbuddet til dig, der gerne vil endnu mere fodbold. Drengefodbold ekstra er for de drenge, der ønsker at udvikle deres fodboldegenskaber endnu mere, og som elsker at spille fodbold og nørde fodbold – i alt slags vejr.

I drengefodbold ekstra er vores fokus at udvikle vores tekniske kompetencer og nørde endnu mere i at blive bedre til fodbold. Det er udenfor hele året, og træningen vil bestå af tekniske, taktiske og fysiske øvelser.

Pigefodbold Extra - 1 time i ugen
Dette er tilbuddet til dig, der gerne vil endnu mere fodbold. Pigefodbold ekstra er for de piger, der ønsker at udvikle deres fodboldegenskaber endnu mere, og som elsker at spille fodbold og nørde fodbold – i alt slags vejr.

I pigefodbold ekstra er vores fokus at udvikle vores tekniske kompetencer og nørde endnu mere i at blive bedre til fodbold. Der er udenfor hele året, og træningen vil bestå af tekniske, taktiske og fysiske øvelser.

Tjek også vores andre profilfag:

World Wide

Kunst og Design

Ind i musikken

Sport og motion

Håndværk og byggeri

Jesus Extra

Volley Extra (for øvede)

Se vores andre valgfag, som løber over kortere tid.

Skal du gå i 9. klasse? Eller måske 10.? Så kan du vælge mellem 10. Gym og 10. Erhverv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis weekend
06okt
Der er fyldt op på Gratis weekend, men vil du gerne se skolen, kan du altid book…
Ida toft Bundgaard.0007.jpg
På Sædding er der plads til alle. Lærerne er gode og hjælpsomme - de hjælper med det, der er brug for. Mine år på Sædding har rykket mig rigtig meget både socialt og fagligt.Ida Toft Bundgaard '14/'16