Faciliteter - Sædding Efterskole
Lokaler.jpg

Fede forhold

Sædding Efterskole er helt fremme i skoen – også når det handler om de fysiske rammer for undervisningen!

En klassisk og smukt vedligeholdt bygning fra 1947 rummer store, lyse undervisningslokaler spækket med moderne teknik: touch skærme i klasselokalerne, højttalere og fiber for fuld skrue.

Fysik- og kemilokalet på 50 m2 har  17 fuldt udstyrede arbejdsstationer – her er alt, hvad vi skal bruge i moderne laboratorieudstyr, diverse apparaturer og måleenheder, sikkerhedsudstyr og udsugningsanlæg.

Udendørs har vi skønne grønne områder, hvor vi i foråret og sommeren bruger mange timer ved bål, boldspil i haven, hygge og afslapning ved trampolinen og gyngerne. 

Er du til fodbold, har vi en lækker naturgræsbane og en kunstgræsbane med lys, så der er mulighed for at spille uanset tid og vejr.

Vi har desuden den centralt beliggende idrætshal med fitness-afdeling, og et lækkert musiklokale, der med alverdens musikinstrumenter indbyder til at skabe musik af næsten enhver art. Kreative værksteder til kunst- og håndværksfag, træsløjd, metal- og motorlære. Bagved metal- og motorlære har vi marker, som vi bruger til markræs – så vi altid kan afprøve om tingene virker.

Alle værkstederne bruges for øvrigt også flittigt i fritiden :-)

Derudover ligger skolen lige udenfor en hyggelig landsby med badesø, hvor vi ofte går ned og bader og sejler på paddleboards.

Se vores profilfag her

Se vores valgfag her

Julefest
19dec
Vi holder en festlig juleafslutning med elever, forældre og søskende. Alle ele…
0027
Sædding er godt - et godt fællesskab!Heidi Linde Pedersen '14/'15