Nyt valgfag – Ski Extra - Sædding Efterskole
Sædding efterskole .png

Ski Extra

Er du vild med at stå på ski – så er dette valgfaget for dig.

Selvom skoleåret 19/20 næsten lige er begyndt, har vi allerede ting på tegnebrættet til skoleåret 20/21. Derfor løfter vi også allerede nu sløret for vores nye valgfag Ski Extra, som man kan vælge fra skoleåret 20/21.

Ski Extra er valgfaget for dig, som har stået på ski før og som gerne vil udvikle dit skiløb. Samtidig skal du også have mod på at ville hjælpe med undervisningen og planlægningen af skolens skitur for alle de andre elever.

Ski Extra er et kvartalsvalgfag som starter i 2. kvartal. I første omgang skal vi lære noget om muskelgrupper, og en fysioterapeut vil give undervisning i, hvilke muskelgrupper der er vigtige at få trænet inden en skitur. Ski Extra vil få til opgave at få hele skolen i form til skituren.

At stå på ski er som at køre på cykel – når først det er lært, så er det bare noget, man gør. På Ski Extra holdet vil der være undervisning i grundlæggende skiteori, som skal hjælpe til en øget forståelse, af hvordan man står på ski.

Ski Extra tager på skitur inden juleferien – her vil der være instruktører, der underviser dig i at forbedre dit eget skiløb, og her vil vi også arbejde på, hvordan man kan undervise og hjælpe andre i at stå på ski. Ski Extra valgfaget kommer med en egenbetaling på 5000 kr. til at dække rejseudgifter if. med en ekstra tur.

Du behøver ikke være ekspert, men du skal have så meget kontrol over skiene, at du kan dreje og bremse når det er nødvendigt.

Vi er begejstrede – og håber at mange af vore elever vil glæde sig til dette valgfag.

Læs om vores skitur for alle elever her