Nyt valgfag – Ski Extra - Sædding Efterskole
Sædding efterskole .png

Ski Extra

Er du vild med at stå på ski – så er dette valgfaget for dig.

Ski Extra er valgfaget for dig, som har stået på ski før og som gerne vil udvikle dit skiløb. Samtidig skal du også have mod på at ville hjælpe med undervisningen og planlægningen af skolens skitur for alle de andre elever.

Ski Extra er et kvartalsvalgfag som starter i 2. kvartal. I første omgang skal vi lære noget om muskelgrupper, og en fysioterapeut vil give undervisning i, hvilke muskelgrupper der er vigtige at få trænet inden en skitur. Ski Extra vil få til opgave at få hele skolen i form til skituren.

At stå på ski er som at køre på cykel – når først det er lært, så er det bare noget, man gør. På Ski Extra holdet vil der være undervisning i grundlæggende skiteori, som skal hjælpe til en øget forståelse, af hvordan man står på ski.

Ski Extra tager på skitur inden juleferien – her vil der være instruktører, der underviser dig i at forbedre dit eget skiløb, og her vil vi også arbejde på, hvordan man kan undervise og hjælpe andre i at stå på ski. Ski Extra valgfaget kommer med en egenbetaling på 4.100 kr. i skoleåret 21/22 til at dække rejseudgifter if. med en ekstra tur.

Du behøver ikke være ekspert, men du skal have så meget kontrol over skiene, at du kan dreje og bremse når det er nødvendigt.

Vi er begejstrede – og håber at mange af vore elever vil glæde sig til dette valgfag.

Læs om vores skitur for alle elever her

Skolestart 21/22
08aug
Vi glæder os til at byde et nyt elevhold velkommen til skoleåret 2021/2022. Det…
Pernille munk J_nsson.0020.jpg
Sædding er alt lækkert, mast sammen på et sted.Pernille Munk Jønsson '15/'16