Nye valgfag 2017 - Sædding Efterskole

Fire spændende nyheder

CrossFit, eSport, Skills og Youtube Content Creation! Vi kan slet ikke lade være med at afprøve nye valgfag, og så håber vi, at eleverne også vil være med!

Crossfit nyhed 2017

CrossFit: På balkonen i vores hal finder du nu et CrossFit træningscenter! Kom og oplev, hvor sjovt og hårdt det er! CrossFit er udfordrende, krævende og effektivt og på mange måder den ultimative træningsform. Det er en kombination af styrke-, konditions- og smidighedstræning, som giver dig en slank, atletisk og stærk krop.

I valgfaget CrossFit kombinerer vi bevægelser fra forskellige sportsgrene som vægtløftning, roning, løb og gymnastik. Vi arbejder ud fra disse 10 træningskriterier: Udholdenhed, styrke, power, balance, smidighed, koordination, speed, stamina, agility og præcision.

I CrossFit varierer træningsøvelser og metoder utroligt meget, og det bliver derfor aldrig kedeligt. Du får trænet hele kroppen igennem, og du opnår en god generel fitness. CrossFit er både til dig, som er sporty og stærk, og til dig, som er i dårlig form, fordi du kan tilpasse øvelserne til dit eget niveau.

Esport nyhed 2017

eSport: Her tager vi gaming alvorligt, fordi det er sjovt - og for at få et godt fællesskab omkring gaming. Vi skal træne LOL og CS:GO med fokus på strategi og samarbejde, og så skal vi spille mod bl.a. andre efterskolers hold, og vi spiller for at vinde! Vi vil også tage os tid til at tænke os om: Hvad er godt og skidt ved gaming? Hvordan får man mere af det gode og mindre af det dårlige? Medbring dit eget gaming gear!

Skills valgfag nyhed

Skills/Handyman: Skills er valgfaget for den lille handyman! Det er valgfaget for dig, der elsker at bruge værktøj og forskellige maskiner i praksis. Du vil få forskellige praktiske og håndværksmæssige udfordringer og lære nye færdigheder. Vi får besøg af professionelle håndværkere, som vil give os tips og tricks til at blive en rigtig god handyman. Sammen på holdet vælger vi nogle konkrete projekter, som vi skal planlægge og føre ud i livet. Det kunne fx være shelterbygning, renovering af havetraktor, lave fodbold- eller håndboldmål, lægge fliser eller støbe i beton.

I januar skal vi besøge DM i Skills, som er danmarksmesterskaberne for unge fra erhvervsuddannelserne

Youtube Content Creation nyhed 2017

YouTube Content Creation: YouTube er fyldt med både underholdning og viden. Masser af unge bruger mere tid på at se YouTube end på at se tv. De mest populære youtubere er superstjerner, som kan leve af deres YouTube-kanal. I valgfaget her skal vi udforske, hvordan man laver sin egen YouTube-kanal, og hvordan man skaber godt indhold til kanalen. Du lærer at planlægge, filme, redigere og udgive YouTube-klip. Sammen skal vi få Sæddings egen YouTube-kanal til at blomstre!

Skoleafslutning 16/17
24jun
Skoleårets sidste dag, hvor vi sammen med eleverne og deres forældre tager afske…
0064 (1)
At gå på Sædding efterskole er noget af det bedste, der er sket for migBente Fredensborg '14/'15