Skolesekretær søges - Sædding Efterskole
Skærmbillede 2023-04-12 kl. 14.23.33.png

Skolesekretær søges

Trives du med regnskaber og bogføring + en omskiftelig hverdag + efterskole = Søg jobbet som sekretær på Sædding Efterskole.

Vores afholdte og dygtige sekretær har et ønske om at prøve kræfter med et andet job. Vi kommer til at savne hende, men af den grund søger vi en afløser til hendes stilling med tiltrædelse 1. august, men gerne før, hvis det er muligt.

 

Sædding Efterskole er en almen kristen efterskole, og den kristne tro står centralt i skolens profil. Det præger vores hverdag, vores omgangstone og vores værdier. Vi søger en sekretær, som deler skolens værdigrundlag, og som kan se sig selv i fællesskabet omkring Sædding Efterskole.

Du skal have lyst til et krævende job med meget varierede arbejdsopgaver, og daglig kontakt og samarbejde med mange slags mennesker. Skolens elever og dygtige medarbejdere skal kunne mærke, at du gerne hjælper. Du skal besvare telefonopkald og mails med henvendelser, der varierer meget, og du tager ofte imod skolens gæster, så det er vigtigt, at du altid er imødekommende og serviceminded.

Vores sekretær har mange af skolens vigtige administrative opgaver, hvor elevadministration, bogholderi, regnskab og budget fylder meget. Vi har derfor brug for, at du har relevant uddannelse og erfaring og er fagligt dygtig til økonomi. Du skal kunne begå dig på forskellige it-platforme og have lyst og evner til at sætte dig ind i ny lovgivning, som er relevant for efterskolens administration.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, omhyggeligt, struktureret og effektivt, og kunne nytænke og udvikle skolens administration. Du skal være fleksibel og kunne holde hovedet koldt i tilspidsede situationer. Skolens administration består af forstander, viceforstander, og en sekretær i fleksjob. Vi har egne kontorer, men sparrer meget med hinanden på kryds og tværs ad gangen.

Stillingen er i udgangspunktet på 30 timer pr. uge, men ansættelsesvilkår og løn forhandles efter ønsker og kvalifikationer.

Ansøgningen med relevante bilag sendes pr. mail til mads@saedding.dk senest d. 30. maj 2023. Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til forstander Mads Koefoed-Hessellund på mail eller på telefon 23456 642

Skoleafslutning 2022/2023
23jun
Årets sidste skoledag hvor vi sammen med elever og forældre tager afsked med ele…
Morten Bak.jpg
Alle træffer valg - tag et godt valg og vælg SæddingMorten Bak Johansen '16/'17