eSport - Sædding Efterskole
Skærmbillede 2019-11-15 kl. 15.01.12.png

Sædding eSportscamp

Sædding eSportscamp er en weekend for dig, der er går i 7.-10. klasse og godt kan lide eSport.

Det her det bliver for vildt! Det bliver en weekend med max gaming og max glæde. Slæb dit monster af en computer med på lejr, og vær klar på at gøre øjnene helt firkantede. Sædding Efterskole sætter rammen for at du kan komme og bruge en weekend på at spille computer sammen med dine venner og andre fede personer, der lige som dig, synes gaming er for fedt.


Det er også en weekend, hvor vi skal høre om max glæde fra Gud, og snakke om hvordan vi kan være med til at sprede glæde, når vi gamer.

Okay – budskabet er klart. Det her bliver for fedt, og du skal med!

Om spillene

I løbet af weekenden vil vi spille bl.a. CS:GO og LOL. Hvis I er nogen der i forvejen spiller sammen som hold, er i velkomne til at tilmelde jer som hold i et af de to spil, ved at skrive jeres holdnavn på tilmeldingssiden under punktet "andet".

Udover CS:GO og LOL bliver der måske også spillet f.eks fortnite, PUBG, rocket league, minecraft eller overwatch. Afkryds de spil du kunne tænke dig at spille, og så spiller vi det, der er stemning for.

Praktisk info

Esportscampen arrangeres i samarbejde med LMBU.

Tidspunkt: Fredag d. 30. jan kl. 18.00 - søndag d. 2. feb kl. 13.00

Sted: Sædding Efterskole, Astrupvej 3, 6900 Skjern

Pris (incl. fællesbus fra Herning):
Jylland: 350 kr
Fyn: 250 kr
Sjælland: 150 kr

Tilmeldingsfrist: Søndag d. 19. januar 2020

Medbring: Egen computer, mus, headset, LAN-kabler, forlængerledninger, bibel, sovepose+liggeunderlag og hvad du ellers har brug for til at klare en fed weekend

Transport: Hvis du har brug for fællestransport fra eller til Herning, så afkryds det i tilmeldingen. Bussen kører fra Herning fredag kl 17:30 og er på Herning banegård søndag kl 14:00.

Hvilken skole går du på
Tilmeld dig her