eSport - Sædding Efterskole
esport på kristen efterskole.png

Sædding eSportscamp

Sædding eSportscamp er en weekend for dig, der er går i 7.-9. klasse og godt kan lide eSport.

eSport handler om samarbejde. Uanset om vi skal defuse bomben eller smadre modstandernes nexus, så arbejder vi mod et fælles mål. Og når vi spiller sammen som et hold, gør vi hinanden stærkere.

På den måde minder det at tro på Gud lidt om eSport. Uanset hvor gode vi er, har vi brug for et hold til at kæmpe imod livets modstander, og at vi har admin på vores side. For sammen er vi stærkere!

Så kom på Sædding eSportscamp og oplev et fedt kristen fællesskab, få nye venner og mød kristne ledere. Det bliver en weekend med Gud og gaming, i en ramme der giver en lille smagsprøve på efterskolelivet.

Om spillene

I løbet af weekenden vil vi spille bl.a. CS:GO og LOL. Hvis I er nogen der i forvejen spiller sammen som hold, er i velkomne til at tilmelde jer som hold i et af de to spil, ved at skrive jeres holdnavn på tilmeldingssiden under punktet "andet".

Udover CS:GO og LOL bliver der måske også spillet f.eks fortnite, PUBG, rocket league, minecraft eller overwatch. Afkryds de spil du kunne tænke dig at spille, og så spiller vi det, der er stemning for.

Praktisk info

Tidspunkt: Fredag d. 8. marts kl. 18.00 - søndag d. 10. marts kl. 13.00

Sted: Sædding Efterskole, Astrupvej 3, 6900 Skjern

Pris: 350kr (incl. fællesbus fra Herning)

Tilmeldingsfrist: 22. februar 2019

Medbring: Egen computer, mus, headset, LAN-kabler, forlængerledninger, bibel, sovepose+liggeunderlag og hvad du ellers har brug for til at klare en fed weekend

Transport: Hvis du har brug for fællestransport fra eller til Herning, så afkryds det i tilmeldingen. Bussen kører fra Herning fredag kl 17:30 og er på Herning banegård søndag kl 14:00.

Tilmeld dig her

Hvilken skole går du på
 

 

Musical
24jan
Kom og se årets musical.Efter en hel uges arbejde med drama, sang, kulisser, rek…
Pernille munk J_nsson.0020.jpg
Sædding er alt lækkert, mast sammen på et sted.Pernille Munk Jønsson '15/'16