Økonomi - Sædding Efterskole
rawpixel-741658-unsplash.jpg

Hvad koster et år på Sædding?

Det kan vi da godt forstå, at du gerne vil vide. For nogle siger det koster rigtig meget. Andre siger det modsatte ... men lad os lige prøve, at forklare det lidt her.

Skolepenge
Skolepenge for et skoleår på Sædding Efterskole dækker kost, logi, undervisningsmaterialer samt vores årlige skitur og udlandsturen. Prisen i skoleåret 2023/2024 er 2595,- kr/uge. Hertil har du så mulighed for at søge statsstøtte (se næste afsnit).

Statsstøtte
Ud fra husstandsindkomsten – udregnet efter den personlige indkomst 2 år forud for skoleåret, (jf. årsopgørelse) –  kan der søges statsstøtte. Er der søskende under 18 år, fratrækkes indkomsten kr. 39.892 ,- for hver søskende.

I kan udregne hvad det kommer til at koste jer, lige her.

Endvidere kan I downloade en pristabel der kan give et godt overblik over prisen på efterskoleopholdet.

Få kr. 15.000,- i rabat
Og husk, at tager man to år på Sædding, giver vi kr. 15.000,- i rabat ... lige i lommen. Rabatten fordeler sig med 15.000 kroner det sidste år, fordelt over alle måneder. Det er da noget, man kan forholde sig til.
Læs mange flere grunde til at tage to år på Sædding lige her.

Søskenderabat

Fra og med skoleåret 21/22 giver vi 15.000 kr. i rabat i egenbetalingen for den ene elev, når et søskendepar er elever samtidig.

Andre rabatordninger bortfalder, når der gives søskenderabat.

Julefest
19dec
Vi holder en festlig juleafslutning med elever, forældre og søskende. Alle ele…
Ida toft Bundgaard.0007.jpg
På Sædding er der plads til alle. Lærerne er gode og hjælpsomme - de hjælper med det, der er brug for. Mine år på Sædding har rykket mig rigtig meget både socialt og fagligt.Ida Toft Bundgaard '14/'16