Valgfagenes "Matador-mix" - Sædding Efterskole
dsc_0056

Sprog & Teori

Ønsker du flere boglige fag på skemaet eller hjælp til lektierne? Her under finder du årets udbud af boglige fag:


Engelsk Forfra
Dette valgfag er for dig, der stadig har lidt svært ved engelsk, og som gerne vil forbedre dig. I Engelsk Forfra får du genopfrisket engelsk grammatik, ordforråd og udtale; du opnår en bedre generel forståelse for sproget – både i skrift og tale – gennem sjove øvelser, der gør sprogindlæring til en leg.

Fransk for øvede - FP9
Har du allerede haft fransk i folkeskolen, og regner du eventuelt med at fortsætte med det i gymnasiet, så kan du tage Folkeskolens Afgangsprøve i fransk efter dette forløb. Allez-y carrément!

Lektiehjælp
Her er ro, tid og hjælp at få.
I Lektiehjælp kan du i ro og mag få lavet dine lektier og afleveringer – der er altid en hjælpsom lærer, og I må også gerne hjælpe hinanden.

Psykologi
Har du lyst til at vide noget om, hvordan mennesker fungerer og reagerer i forskellige situationer og livsfaser? I dette valgfag beskæftiger vi os med forskellige teorier inden for psykologien og menneskets psykologiske udvikling gennem livet, og undervejs tager vi inddrager gerne jeres interesseområder.

Spansk intro
¿Usted habla español?
Her får du en introduktion til det spanske sprog og spansk kultur: Du får et pænt ordforråd, lærer en del fraser og enkle samtaler samt får forståelse for den grundlæggende struktur og grammatik. Spansk for sjov eller til nærmere overvejelse ;-)