Vi søger volontører - Sædding Efterskole
as-og-mk-i-kongestol-volont_rer-2016_dsc3648_518x350

Vi søger volontører

Vil du gerne være med til at give vores elever et fantastisk efterskoleår? Vil du gerne i et års tid være en del af et ungdommeligt og dynamisk medarbejderteam på en kristen efterskole med begejstring for livet?

Som volontør er dit primære fokus eleverne, både den enkelte elevs personlige og åndelige trivsel og udvikling, og deres fællesskab med hinanden og Jesus. Det er derfor vigtigt, at du er en rummelig, pålidelig og opmærksom person og god til fællesskab - og at du kan lide teenagere!

En stor del af din tid skal du være sammen med eleverne i deres fritid, både om aftenen og i weekender, og det vil derfor være en fordel, hvis du er aktiv og udadvendt med evner inden for sport eller musik - og Partners.

Det er en forudsætning, at du er en personlig kristen, som ønsker at leve livet i tjeneste for Jesus, med de styrker og svagheder du nu har. Du får brug for humoristisk sans, selvstændighed, modenhed og robusthed.

Vores værdigrundlag skal du stå inde for, og det kan du læse HER. Se dig i det hele taget grundigt om her på hjemmesiden, hvis du ikke kender Sædding Efterskole så godt på forhånd, og kom gerne på besøg og få en rundvisning.

I øvrigt tilpasser vi stillingens indhold til dine evner og ønsker. Du vil blive ansat som deltidslærer efter overenskomst og aflønnet for de læreropgaver, du bliver pålagt, men som volontør/frivillig kan du være på skolen, så meget som du vil og være sammen med eleverne, og du kan deltage i de arrangementer, der bliver planlagt som fx ture og rejser.

Vi tilbyder fra 7. august 2017 til 14. juli 2018 et meget meningsfuldt, krævende og udviklende arbejde og tæt fællesskab med ca. 65 fantastisk dejlige efterskoleelever! Vi har også en lejebolig til dig.

Kontakt forstander Rasmus B. Houler på tlf. 23 45 66 42 eller mail, hvis du har spørgsmål, og send senest fredag d. 24. februar 2017 en kortfattet ansøgning med relevante bilag, herunder eksamensbevis, og kontaktoplysninger på et par referencepersoner til rasmus@saedding.dk.

Tidligere har følgende været volontører på Sædding Efterskole:

2010/11: Asbjørn Madsen

2011/12: Monica Mouridsen, Johannes Xie og Michael Nygaard